Kedves játékosok!
Szomorúan tapasztaltam, hogy egyesek továbbra sem hajlandóak betartani a játékszabályokat, pedig azt hiszem Dananto közleménye eléggé világos és lényegretörő.
Ennek ellenére most egy újabb szövetséget kellett tiltani egy nem engedélyezett script használata miatt. Pláne, hogy értesüléseim szerint van olyan szerverünk, ahol a játékosaink nagy része ezt a prémium szolgáltatásunk helyettesítésére (és így a Gameforge-nak anyagi kár okozására) használják.
Csak hogy érthető legyen, képeket is csatolok, hogy miről beszélek.
A gyengébbek kedvéért mégegyszer:
Minden olyan script használata, ami nincs benne az engedélyezett scriptek listájában tiltottnak minősül. Ezt a scriptet azért emeltem ki a sok közül, mert ez alulmúlja az eddigieket amivel találkoztam. A többi legalább nem hamisította meg a prémium-felületet.
És akkor most következzen az elrettentés, mert úgy látom nektek a szép szó nem segít:
És hogy miért mindenki? Öt okból.
Egyrészt mert az egész szövetség tudott erről, és valahogy pont nekünk felejtették el szólni róla, hogy helo ezt biztos szabad nekünk használni amit a vezető mond? Vagy senki sem ismerte a szabályzatot? Nagy gáz, mert a regisztrációkor mindenki elfogadta, és kinn van az engedélyezett scriptek listája, szerintem senki sem képzelhette komolyan, hogy a prémium szolgáltatást lecserélő script valaha is legális lehet..
Másodrészt a drágalátos vezető megpróbálta engedélyeztetni ezt a scriptet, persze nekünk olyan változatot küldve, amiből véletlen ez a funkció kimaradt, és kérdésemre azt a magyarázatot adta, hogy az hogy publikussá került a csalós script egy véletlen baki miatt történt régebben. Ehhez képest a szerveren ahol a "tiszta" verziót tartotta egy könyvtárban megtalálható volt vele a másik verziójú script is, csak aztán persze felülírta az ártalmatlannal.. trükkös nagyon.
Harmadrészt kell a példastatuálás nektek, mert máshogy nem tanultok és nem vagytok képesek szabályosan játszani ahogy látom. (Akinek nem inge ne vegye magára)
Negyedrészt pedig ez a szövetség rendelkezett egy olyan oldallal, amit egy jóváhagyásos alapú regisztrációs rendszerrel védtek előlünk. Nem tudom, de ha nekem nem lenne semmi takargatni valóm, akkor nem üzemeltetnék egy ilyen oldalt, és nem utalgatnék körüzenetekben, hogy inkább oda írok, mint ide. Mert miért, talán mert még véletlenül meglátjuk?
Megj:
Persze sok szövetség azért hozza létre az ilyen oldalakat, hogy más konkurens szövetség elöl védje magát, viszont ha nincs takargatnivalójuk, akkor biztosítanak hozzáférést az Operátorok számára is, és ezáltal számunkra is egyértelmű, hogy nincsen semmi stikli a háttérben. Találkoztam már pár ilyen szövetséggel..
És
ötödször pedig azt hiszem ez magáért beszél.

J****** Körüzenet - Szövetség
Enzo-narnia [4*:3*] 2009.02.13. 01:20:26
A rohadékok letiltották a KHK portált !!!!

(
Ez nem stílus.. Persze hogy letiltottuk, mivel ott volt tárolva a tiltott script. És akkor még a többi dologról ami ott volt elzárva az operátoroktól nem is beszéltem..
Legyen ez most példa-értékű mindenki számára, aki bármilyen nem engedélyezett scriptet használt/használ/vagy tervez használni, könnyen így lehet járni. Én a helyetekben nem kockáztatnék, de ti tudjátok. A lista adott.